Ķirbju putra – ĢENIĀLI

Jā, šorīt jau otro nedēļu pēc kārtas draudzene uzvārīja ķirbju putru. Parasti es vāru auzu putru, bet šobrīd – rudens noskaņās – apgūstam šīs sezonas ķirbju ražu. Kā to putru uzvārīt?

  • Ņemam ķirbi un sagriežam to šķēlēs ne pārāk lielās un sagriežam gabaliņos tā, lai tos gabaliņus var ielikt katlā. Sorry Zigurd – šodien griežot ķirbi Tevis reklamētais krāms Tramontina salūza meitenes rokās! NETICU REKLĀMAI!
  • Ielej pienu katlā un ieliek ķirbju gabaliņus pienā un sāk vārīt līdz piens sāk vārīties.
  • Vāra kamēr ķirbji mīksti.
  • Pēc tam ņem Philips rokas blenderi un sablenderē šo visu
  • Pasniedz karstu

Lūk! Šo visu mēs tikko nobaudījām un iesaku pamēģināt ikvienam, kam garšo ķirbji. Garšoja labi un ir laba sajūta. Vēl tam pa virsu atnāca avokado ar pesto mērci, bet tas jau ir cits stāsts.

Padod ziņu saviem draugiem:
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Google
  • draugiem.lv
  • TwitThis

2 komentāri


  • Peace – tieš tā.
    Un, ok – varam šo ēdienu industriju sadalīt draudzīgi.

    Es šodien ēdu LIDO – vistas gaļas kotlete bij un kartupeļi ar kāpostiem, nemizoti, vārīti un klāt vēl olīveļļa bik un sviests laikam ka, arī kefīru dzēru.

    Vakar uzcepu 2 dienu vecus vārītos makaronus, pieklapēju klāt 3 olas, uzkaisīju pāri vegetiņu un pasniedzu ar SPILVA’ s kečupu – saldo. Piedzēru klāt latvijas laukos lasīto HERB zāles tēju. Varēju jau ar medu (zemnieku saimn.original), bet diemžēl piebēru 1 karotīti cukura. ak es. Tam visam klāt biešu salātus. Vēlāk vēl pupiņu salātus.

    Sorry, aizrāvos, vnk šausmīgi gribas ēst. Nelaidiet man iizsalkušu pie rakstīšanas :)

    ķirbju putru nekad mūžā neesmu ēdis. :/

pievieno savu komentāru